Kvalitet är framförallt attityd
Framsida Produktion Företag Kontakt ALU Nyheter
Kuva 1 Kuva 2 Kuva 3Kuva 4

Företag

 

Mäkelä Alu Oy är ett familjeägt företag med över 70-års tradition inom metallbranschen. I över 20 år har Mäkelä Alu Oy koncentrerat sig på produktion av aluminiumprofiler och ytbehandlingar. Anläggningar, logistik och aluminium kunskaper utvecklas kontinuerligt. Över 90% av alla produkter är kundanpassade profiler. Mäkelä Alu Oy är en lämplig samarbetspartner, när det behövs en flexibel aluminiumspecialist.
 

Läs mer från Mäkelä Alu Oy

 

Standard profiler

  

Kvalitet

 

I produktionen används råmaterial, som är tillverkat av primäraluminium. Det förstklassiga råmaterialet syns i profilens fasthetsegenskaper, samt i ytans och ytbehandlingens kvalitet. Profiler kan också produceras från speciella legeringar eller med en särskild värmebehandlingsteknik för speciellt krävande behov. Produktions effektivitet och kvalitet beror på det högklassiga råmaterialet och den professionella personalen.

Läs mer från servicenätverk

  

Miljö

 

Det effektiva logistik systemet bidrar också till miljövänligheten. Produktionen av aluminium profiler och ytbehandlingar sker i samma fabrikskomplex, där profiler också kan vidareförädlas vid behov. Ansvaret för miljön är en självklarhet för Mäkelä Alu. Dess 70-åriga historia i trakten har skapat familjeföretagets ansvariga traditioner, som respekterar miljön.