Laatu on ennen kaikkea asenne
Etusivu Tuotanto Yritys Yhteystiedot ALU Uutiset
Kuva 1 Kuva 2 Kuva 3Kuva 4

Yritys

Ajankohtaista

Mäkelä Alu Oy on alumiiniprofiileihin keskittynyt perheyritys, jolla on yli 70-vuotinen historia metalliteollisuudessa. Kahdenkymmenen vuoden ajan Mäkelä Alu on keskittänyt toimintansa alumiiniprofiilien puristamiseen ja pintakäsittelyyn. Tuotantotiloja, logistiikkaa ja alumiiniosaamista kehitetään jatkuvasti. Tuotteista noin 90 % on asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöityjä alumiiniprofiileja. Mäkelä Alu on sopiva yhteistyökumppani, kun tarvitaan
ketterää ja luotettavaa alumiiniosaajaa.
 

Lue lisää Mäkelä Alu Oy:stä

 

Vakioprofiililuettelo 

  

Laatu

Laatu

Tuotannossa käytetään primäärialumiinista valmistettua raaka-ainetta. Ensiluokkainen materiaali näkyy profiilin lujuusominaisuuksissa sekä pinnan ja pintakäsittelyn laadussa. Profiileja voidaan valmistaa myös erikoisseoksista tai erikoislämpökäsittely- tekniikalla yksittäiseen, erityisen vaativaan tarpeeseen. Tuotannon tehokkuus ja laatu syntyvät laadukkaista raaka-aineista osaavan henkilökunnan avulla.

Lue lisää palveluverkostostamme

  

Ympäristö

Ympäristö

Ympäristöystävällisyys syntyy myös tehokkaasta logistisesta järjestelmästä. Alumiiniprofiilin tuotanto ja pintakäsittely tapahtuu samassa tehdaskompleksissa, jossa voidaan tehdä myös tarvittavat jatkojalostustoimenpiteet. Mäkelä Alulle vastuu ympäristöstä on itsestäänselvyys. 70-vuotinen historia omassa kylässä on luonut perheyritykselle vastuulliset ja ympäristöä kunnioittavat perinteet.