Paljon muutakin kuin alumiiniprofiilia

Voimme valmistaa alumiiniprofiileja täysin sinun yrityksesi tarpeisiin mitoitettuna. Meillä noin 90 % profiilituotannosta valmistetaan asiakkaiden tarpeen mukaan. Asiakasprofiilimme ovat uniikkeja kappaleita. Voit olla varma siitä, että meiltä löytyy ammattitaitoa ja ymmärrystä sinulle ja kohteellesi jo vuosikymmenten kokemuksella.


Periaatteemme on toimia alumiiniprofiilivalmistuksessa ”One stop shoppina”. Autamme sinua tekemään oman alumiiniprofiilin, joka vastaa yrityksesi tuotannon, kohteiden tai tuotteiden tarpeita. Käytännössä sinulla ei tarvitse olla muuta kuin idea tuotteesta, me autamme sinua sen valmiiksi saattamisessa.  Tuotteen suunnittelu ja valmistus on kuitenkin vain osa prosessia. Halutessasi saat kauttamme alumiiniprofiileillesi varastoinnin meillä täällä Luoma-aholla sekä erilaisia pintakäsittelyjä. Verkostomme kautta oikeastaan vain taivas on rajana – voit tilata meiltä yhdellä ostolla myös valmiita koneistettuja kappaleita, toimitettuna tietysti suoraan minne haluat. Yhdistettynä varastointimalliimme saadaan juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopiva, erittäin joustava arvoketju. Kutsumme tätä kokonaisvaltaiseksi kumppanuudeksi.

Minkälaisia alumiiniprofiileja pystymme valmistamaan?

Pystymme muodosta riippuen valmistamaan lähes 300 mm levyisiä alumiiniprofiilia. Ole yhteydessä myyjiimme, kerro tarpeesi, niin suunnitellaan yhdessä yrityksenne tarpeeseen juuri oikea tuote. Voit lukea lisää suunnittelusta täältä.
Valmistamme vähintään 100 g/m ja enintään 10 kg/m painavia alumiiniprofiileita. Enimmäiskoko on riippuvainen valmistettavan alumiiniprofiilin muodosta, yleensä poikkileikkauksen pitää mahtua 170–220 mm halkaisijaltaan olevan ympyrän sisään. Puristuslinjoilta alumiiniprofiilit toimitetaan asiakkaille, varastoomme tai jatkojalostukseen vähintään 2 m ja enintään 14 m pitkinä salkoina. Jatkojalostusverkostomme ansioista asiakkaidemme saavutettavissa on useita erilaisia mahdollisuuksia.