Erityistä huomiota Kompetenzcenter-Metall GmbH sai toteuttaessaan vuoden 2010 jalkapallon MM-kisojen stadionin kattorakenteen Kapkaupungissa Etelä-Afrikassa.

Kompetenzcenter-Metall GmbH on perustettu elokuussa 2003. Yrityksen perusti sen nykyinen omistaja ja toimitusjohtaja Christoph Langen. Yrityksen ydinosaamiseen kuuluvat alumiiniprofiilit ja niiden jatkojalostus.

Yritys työllistää tällä hetkellä 25 työntekijää. Konekanta on uudenaikaista ja pitkälle automatisoitua. Kompetenzcenter-Metall GmbH sijaitsee Kölnissä ja jatkojalostaa kaikki lopputuotteet Saksassa.

Kompetenzcenter-Metall GmbH:lla on käytössään laaja tekninen osaaminen ja yrityksessä työskennellään laadunhallintajärjestelmän DIN ISO 9001:2015 mukaisesti. Yritykselle luonteenomaista ovat asiakaslähtöinen neuvonta, asiakkaalle hyvän hyötykustannus-suhteen omaavien järjestelmäratkaisujen selvittäminen, nopeat ja joustavat reagointiajat tilanteiden muuttuessa sekä kiinteä yhteistyö asiakkaiden ja toimittajien kanssa.

Tehokkaana alumiinin työstäjänä tunnettu Kompetenzcenter-Metall GmbH toimittaa tuotteita ja osia auto-, lentokone-, kylmäkone-, ilmastointi-, suihkukaappi-, aurinkokenno-, ikkuna- ja julkisivu- sekä metalli- ja lasirakenneteollisuudelle.

– Toimittajien valinnalla on suuri merkitys toimintamme onnistumiseen. Tärkeitä eivät ole vain tuotteiden hyvä laatu ja täsmällinen toimitusaika, vaan myös henkilökohtaiset kontaktit toimittajaan, sanoi toimitusjohtaja Christoph Langen viime kertaisella vierailullamme Kölnissä toukokuussa 2019.

– Olemme hyvin iloisia hyvästä yhteistyöstä Mäkelä Alu Oy:n kanssa ja odotamme hyvää yhteistyötä myös jatkossa.