Mäkelä Alu Oy avoimet työpaikat

Tältä sivulta löydät tietoa avoimista työpaikoistamme. Hae kasvavaan joukkoomme mukavaan työyhteisöön! 


 


Profiilimyyjä

Meillä on tällä hetkellä avoinna profiilimyyjän paikka! Profiilimyyjän tehtävänä on myydä ja myös yhdessä asiakkaan kanssa suunnitella, asiakkaidemme projektitarpeista lähteviä alumiiniprofiileja. Huolehdit osaltasi tilauskannan tasaisuudesta ja teet aktiivisesti uusasiakashankintaa. Jos olet toimintaotteeltasi itsenäinen, oma-aloitteinen sekä joustava. Tehtävässä menestyminen edellyttää myyntihenkisyyttä, sosiaalisuutta, pitkäjänteisyyttä ja yhteistyökykyä.  Työstä suoriutuminen vaatii tietoteknistä osaamista, matkustusvalmiutta sekä halua kouluttautua ja kehittää osaamistaan. Englanninkielen taito, projektiosaaminen sekä alumiinialan tai pintakäsittelyn tuntemus katsotaan eduksi.

Katso lisää ja hakuohjeet. Lisätietoja tästä avaintehtävistä saat soittamalla PERSONNEL GROUPin, konsulttijohtaja Jarkko Laineelle, p. 03 3138 0477. 


Avoin hakemus

Juuri nyt meillä ei ole avoimena työpaikkoja, mutta voit jättää meille avoimen hakemuksen CV:n työnhakukaavakkeen kera osoitteeseen rekrytointi@makelaalu.fi. Olemme yhteydessä mikäli osaamistasi vastaavia työtehtäviä aukeaa.

Ohjeet työhakukaavakkeen täyttöön

Tallenna ensin lomake omalle koneellesi. Täytä tiedot huolellisesti. Tämän jälkeen tallenna lomake omalle koneellesi täytettynä. Lähetä tämän jälkeen sähköpostin liitteenä yllämainittuun sähköpostiosoitteeseen.