AluCoating® pintakäsittelypalvelumme antaa valinnanvaraa

Alumiiniprofiili mahdollistaa hyvin monimutkaisten muotojen luomisen ja erilaisten toimintojen lisäämisen niihin tavalla, jota on muilla materiaaleilla hyvin vaikea toteuttaa. Viimeistelty tuote pinnoitetaan käyttökohteen vaatimusten mukaisesti. Alati kasvaviin pinnoitustarpeisiin olemme kehittäneet kattavan palvelukonseptin, AluCoating®, johon kuuluvat yleisimmät pinnoitusvaihtoehdot, kuten esimerkiksi alumiiniprofiilin anodisointi.


Asiakkaillamme on mahdollisuus valita alumiiniprofiilin pintakäsittelyväri laajasta värikirjosta tai anodisointi luonnonvärisenä. Anodisointi on suosittu pintakäsittelymenetelmä alumiinille, sillä se parantaa alumiinin korroosionkestävyyttä ja käyttöikää. Anodisoinnista voit lukea lisää täältä. Pystymme tuottamaan myös värillisen anodisoinnin alihankkijaverkostomme avulla.

Pulverimaalaus

Alumiiniprofiilit voidaan myös maalata erikoisväreillä tai kaksivärimaalauksella. Meillä on oma GSB-sertifioitu maalauslinjasto, joka takaa korkeatasoisen maalauksen. Alumiiniprofiilien jauhemaalaus on hyvin tavallinen pintakäsittely, josta voit lukea lisää täältä. Seuraamme maalausten tasalaatuisuutta ja pyrimme parantamaan laatua jatkuvasti. Mahdollisten oheiskomponenttien maalaus hoituu vaivattomasti profiilien kanssa samaan aikaan.

Huomaathan, että voit yhdistää AluCoating®-palvelun AluStorage®-lisäpalveluun, jolloin pintakäsitellyt profiilit toimitetaan joustavasti ja nopeasti juuri silloin kun tarvitset niitä.

Kysy lisää myyjiltämme!