Asiantuntemus apunasi alumiiniprofiilien suunnittelussa

Kun alumiiniprofiilin ominaisuudet on määritelty, suunnitelmat siirtyvät paperilta CAD-suunnitteluun. Meillä profiilisuunnittelu tehdään nykyaikaisilla välineillä ja uusimmilla CAD-ohjelmistoilla, joiden tuotos voidaan siirtää sähköisessä muodossa myös asiakkaan käyttöön. Tarvittaessa tuotteen visuaalista ulkonäköä voidaan simuloida 3D-mallinnuksella ja tuottaa mahdollisimman aito kuva lopputuotteesta.


Asiakkaan tukena on profiilisuunnittelijoidemme vahva ammattitaito ja pitkä kokemus. He pystyvät hyödyntämään alumiiniprofiilin erinomaista muovattavuutta, rakentamaan erilaisia liitostapoja sekä valitsemaan oikean seoksen ja pinnoituksen kuhunkin käyttökohteeseen. Suunnittelijamme ovat myös hyvin kustannustietoisia, sillä he ovat tottuneet tekemään tiivistä yhteistyötä sekä myyntipalvelumme että asiakkaan kanssa.

Aineistot ja mallikappaleet

CAD-suunnittelun jälkeen asiakkaalle voidaan toimittaa sähköisessä muodossa joko perinteinen 2D-kuva tai tarvittaessa tuotteen visuaalista ulkonäköä simuloiva 3D-mallinnuskuva. Asiakas saa aina suunnitellut aineistot sekä mallikappaleet käyttöönsä

Halutessaan asiakas voi pyytää myös profiilia vastaavan 3D-tulostetun muovimallin, jota hän voi testata omassa lopputuotteessaan. Näin varmistetaan alumiiniprofiilin toimivuus ennen varsinaisen työkalun tilaamista.

Tuotantotyökalun saavuttua työkaluhuoltoon sille tehdään koeajoa varten tarvittavat valmistelut. Asiakas saa onnistuneesta koeajosta mallikappaleet, jos näin on sovittu. Mallikappaleiden poikkileikkausmitat ovat profiilikuvan mukaisia. Koeajon luonteen vuoksi pinnan laatu ja profiilin lujuusarvot saattavat poiketa sovitusta, siksi myös mallikappaleiden pintakäsittelyä tulisi välttää.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä suunnittelusta tai työkaluista, voit kysyä lisää myyjiltämme