Nu kan du spåra beställningar med din telefon. Hittills har våra kunder kunnat söka beställningar och produktionsstatus utan problem med AluVendor-programvaran. Nu har vi färdigställt vår mobilapp för AluVendor. Appen som förbättrar våra tjänster är gratis för våra kunder.

Med AluVendor-appen kan du söka din beställningsstatus, se eventuella förseningar och vilka beställningar som är på väg till produktion. Du kan också kontrollera utgående leveranser av aluminiumprofiler i appen.

För närvarande är AluVendor-appen tillgänglig på finska, svenska och engelska. Vi ville utveckla en app som skulle underlätta sökningen ännu mer. Vi utvecklar ständigt våra tjänster. Vi vill erbjuda våra kunder bästa möjliga tjänster och vi vill att våra kunder ska kunna förutse leveranstiderna i sin produktion. Med AluVendor kan du bekvämt söka dina profilleveranser när du vill, oavsett var du befinner dig.

Appen finns redan att hämta i App Store och Google Play Butik. Appen fungerar på iOS- och Android-enheter. Du hittar appen när du söker på namnet: AluVendor. Registreringsinformationen får du om du kontaktar vårt försäljningsteam.