Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Kunderfarenheter, Nyheter, Okategoriserad

Kompetenzcenter-Metall GmbH

Företaget tillverkade med största noggrannhet glastaksstrukturen för fotbollsstadiet i Kapstaden i Sydafrika för världsmästerskapet i fotboll 2010.

Bolaget Kompetenzcenter-Metall GmbH grundades av aktieägaren och vd Christoph Langen. Bolagets kärnkompetens består av tillverkning och processering av aluminiumprofiler.

Bolaget har sitt säte i Köln. Bolaget med 25 anställda tillverkar sina produkter uteslutande i Tyskland i bolagets egen högteknologiska, automatiserade fabrik.

Kompetenzcenter-Metall GmbH innehar framstående teknisk expertis samt dokumenterat kvalitetsledningssystem enligt ISO 9001:2015. Av företagets nyckelkompetenser bör man särskilt nämna deras kundinriktade konsultationer, i synnerhet kostnads-nyttoanalyserna av systemlösningar som företagets kunder planerat, de korta och flexibla responstiderna vad gäller informationsflödet och gott samarbete som i alla hänseenden baseras på partnerskap.

Som en högpresterande tjänsteleverantör inom aluminiumbearbetning levererar företaget produkter och komponenter för bilar, flygplan, kyl och frys, luftridåer, duschkabiner, solceller, fönster- och fasadteknologier, metallindustrin och glasbearbetningsindustrin.

”För oss är valet av våra viktigaste materialleverantörer viktigt. Utöver högklassiga material och punktliga leveranser vill vi också ha personlig kontakt med våra samarbetspartner”, sade företagets vd Christoph Langen vid vår senaste besök i Köln i maj 2019.

”Vi är väldigt nöjda med vårt smidiga samarbete med Mäkelä Alu och vi ser fram emot att fortsätta med vårt samarbete framöver.”

Nyheter

Archives

Ta kontakt

    Fråga, berätta, begär en offert eller föreslå en avtalad tid.