Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Nyheter

Vi har genomfört ändringar i trafiken på fabriken i Luoma-aho

Vi utvecklar kontinuerligt vår verksamhet, och ett av den senaste tidens utvecklingsprojekt har handlat om att göra fabriksområdet helt bilfritt. På fabriksområdet är det endast servicepersonalens och de utomstående entreprenörernas bilar som rör sig.

I övrigt föredrar vi gcm-trafik mellan avdelningarna och produktionens personalutrymmen. Gcm-trafikens huvudled har markerats i asfalten genom målning. Fabriksområdet är i första hand ämnat för arbetsmaskiner, och gcm-trafiken har väjningsplikt.

 

Nya personalutrymmen och nytt logistikkontor

På produktionsavdelningens parkering har man byggt ett helt nytt parkeringsområde och i dess närhet nya personalutrymmen. Det var en viktig förändring, eftersom personalen tidigare parkerade sina bilar i närheten av sin egen avdelning vid hallväggarna vilket inte var varken ett säkert eller modernt alternativ.

Besökare som ska direkt till produktionsavdelningen tas nu emot i det nya logistikkontoret på andra sidan av det nya parkeringsområdet. Värden tar hand om besökarens introduktion och utrustning inför besöket.

Försäljningskontorets parkeringsplatser och mottagningen är oförändrade.

 

Nyheter

Archives

Ta kontakt

    Fråga, berätta, begär en offert eller föreslå en avtalad tid.