Noudatamme edelleen erityistä tarkkuutta liittyen vierailuihin ja työmatkusteluun sekä seuraamme tarkkaan viranomaistiedottamista koronapandemiaan liittyen. Pääset lukemaan ajantasaisen vierailijaohjeemme tästä linkistä.

Emme myöskään osallistu messutapahtumiin, joskin näyttää siltä, että monet tapahtumat on muutenkin siirretty keväälle. Odotamme jo kovasti, että pääsemme tapaamaan monia yhteistyökumppaneita ja asiakkaita alamme tapahtumissa ihan livenäkin.

 

Koronakevääseen piristystä Mäkelän tapaan

Olemme koko koronapandemian ajan pyrkineet ajantasaiseen tiedottamiseen, henkilökunnan turvallisuuden takaamiseen ja käytänteiden tarkistamiseen jatkuvasti. Korona-aika on kysynyt henkilökunnaltamme paljon ylimääräistä energiaa ja voimia. Tempaisimmekin keväällä henkilökuntamme jaksamisen eteen, sillä moni meistä oli varmasti peloissaan ja hämmentynyt rajoitusten keskellä. Maailman uutiset muuttuivat päivä päivältä synkemmiksi ja ennusteet taudin etenemisestä ja tehohoitopaikkojen loppumisesta olivat synkkääkin synkempiä. Ei ole ihme, jos ihmistä ahdisti!

Niinpä hallituksen puheenjohtajamme Petri keksi ajatuksen, jolla voisi piristää henkilöstöä korona-arjen keskellä. Lisäksi ajatuksena oli tukea paikallisia yrityksiä hankalana aikana. Virkistystoimikuntamme suunnitteli kampanjan, jossa henkilökunnalle annettiin joka viikko pieni lahja. Viesti, jota haluttiin lahjojen yhteydessä välittää, oli: ”Selviämme tästä yhdessä toinen toistamme tukien”. Lahjojen yhteyteen liitettiin joko kortti tai itse tuote muokattiin Korona-kampanjan hengen mukaiseksi. Korona – ”vaatemalliston” kaikki tuotteet sisältävät suoraan koronaan liittyviä viittauksia, koska haluttiin, että kun koronapaidan vaikka kolmen vuoden kuluttua vetää päälleen, voi muistella tätä erikoista aikaa.

Tsemppiä kaikille korona-aikaan – yhdessä selvitään! Kuvassa näkyy osa ”korona-kampanjamme” lahjoista.