Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja yksi viimeaikaisista kehittämishankkeistamme on ollut tehdasalueen muokkaaminen kokonaan autottomaksi. Tehdasalueella liikkuvat autoilla ainoastaan huollon ja ulkopuolisten urakoitsijoiden autot.

Muuten suosimme kevyttä liikennettä osastojen ja tuotannon sosiaalitilojen välillä. Kevyenliikenteen pääkulkureitit on merkitty asfalttiin maalauksin. Ensisijaisesti tehdasalue on työkoneiden käytössä ja väistämisvelvollisuus on kevyellä liikenteellä.

 

Uudet sosiaalitilat ja logistiikan toimisto

Tuotannon paikoitukselle on rakennettu kokonaan uusi pysäköintialue ja sen läheisyyteen uudet sosiaalitilat työntekijöille. Tämä oli uudistuksena merkittävä, sillä aiemmin työntekijät pysäköivät autonsa oman osastonsa läheisyyteen, hallien seinustalle, mikä ei ollut vaihtoehtona turvallinen eikä nykyaikainen.

Suoraan tuotantoon menevät vieraat otamme nykyään vastaan uuden pysäköintialueen toisella reunalla, logistiikan uudessa toimistossa. Isäntä huolehtii vieraan perehdytyksestä ja varustamisesta vierailua varten.

Myyntikonttorimme paikoitusalue ja vastaanotto on säilynyt ennallaan.