Olemme osa asiakkaidemme tuotantoa

Olemme toimineet metalliteollisuudessa jo 80 vuoden ajan. Alumiiniprofiileja olemme valmistaneet jo yli 25 vuotta. Asiakkaille lisäarvoa tuottavat palvelumme ovat pitkän kehitystyön tulosta.


Mäkelä Alu Oy on alumiiniprofiileihin keskittynyt perheyritys, jolla on jo 80-vuotinen historia metalliteollisuudessa. Yli 25 vuoden ajan olemme keskittäneet toimintamme alumiiniprofiilien puristamiseen ja pintakäsittelyyn. Kehitämme tuotantotiloja, logistiikkaa ja osaamistamme jatkuvasti. Tuotteista noin 90 % on täysin asiakkaiden tarpeiden mukaan suunniteltuja alumiiniprofiileja. Alumiiniprofiilituotannon rinnalla monipuoliset logistiikka- ja lisäpalvelut tuovat asiakkaillemme lisäarvoa esimerkiksi varastointikustannusten minimoinnissa: tarvittaessa varastoimme asiakkaan profiilit omissa tiloissamme. Osaamisverkostomme avulla toteutamme vaativatkin lisäpalvelut ja -käsittelyt CNC-työstöstä ja kuviopinnoituksesta hiontaan, kiillotukseen ja kokoonpanoon saakka. Tutustu varastoinnin, logistiikan ja pintakäsittelyn palveluihimme täällä.

Kumppanuutta koko tuotantoprosessin ajan

Tehokas ja nykyaikainen tuotantomme valmistaa tuotteen laadukkaasti, kilpailukykyisesti ja sovittuja aikatauluja noudattaen. Nykyaikaiset laitteet ja uusin tietotekniikka varmistavat ensiluokkaisen lopputuloksen. Yhdessä asiakkaan kanssa hahmotamme oikean toimintatavan jo tuotteen suunnittelusta lähtien. Näin varmistamme yhdessä koko tuotanto- ja toimitusprosessin korkean laadun. Keräämme säännöllisesti palautetta ja pyrimme kehittämään prosessejamme asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Katso Mäkelä Alun yritysvideo.