Decoral-kuviopinnoite on ainutlaatuinen pinnoite alumiiniprofiilille

Näyttävän näköinen Decoral-kuviopinnoite sopii erinomaisesti alumiiniprofiilien viimeistelyyn. Decoral-kuvioidulla alumiiniprofiililla on samat ominaisuudet kuin jauhemaalatulla. 


Mäkelä Alun alumiiniprofiilien pintakäsittelykonsepti AluCoating®in viimeisin uutuus on pinnoite, joka jäljittelee kiveä, puuta tai melkeinpä mitä tahansa haluttua kuviota. Kuviointi on mahdollista tehdä tällä hetkellä maksimissaan 7 metriä pitkiin alumiiniprofiileihin. Valmistamistamme alumiiniprofiileista noin 90 prosenttia tehdään suoraan asiakkaan tarpeeseen räätälöidysti.

Decoral-pinnoite sopii hyvin alumiiniprofiileille, pinnasta tulee näyttävä ja kestävä. Pinta kestää hyvin kosteutta ja uv-säteilyä. Siksi se on erinomainen pinnoite alumiiniprofiileille, jotka tulevat kohteisiin, joilta vaaditaan näyttävyyttä mutta myös esimerkiksi kevyitä rakenteita. Puurakenteet ovat luonnollisesti raskaita, isoissa kohteissa alumiini voi olla järkevämpi vaihtoehto. Aivan puun näköinen pinta pystytään tekemään decoral-menetelmällä. Decoral-pinnoitetun alumiiniprofiilin ominaisuudet ovat samat kuin pulverimaalatulla. Pinnoite kestää hyvin aikaa ja suojaa alumiiniprofiilia kulumiselta.

Haluatko tietää lisää decoral-pinnoitteesta? Voit kysyä lisää myyjiltämme koska tahansa.