Decoral on ainutlaatuinen pinnoite alumiiniprofiilille

Näyttävän näköinen Decoral-kuviopinnoite sopii erinomaisesti alumiiniprofiilien viimeistelyyn. Decoral-kuvioidulla alumiiniprofiililla on samat ominaisuudet kuin jauhemaalatulla profiililla.


Pintakäsittelykonsepti AluCoating®in  erikoisuus on näyttävä Decoral-pinnoite, joka jäljittelee kiveä, puuta tai melkeinpä mitä tahansa haluttua kuviota. Decoral-pinnoite on mahdollista tehdä maksimissaan 6,7 metriä pitkiin alumiiniprofiileihin. Valmistamistamme alumiiniprofiileista 90 prosenttia valmistetaan asiakkaidemme tarpeisiin.

Mihin Decoral-pinnoite sopii?

Decoral on erinomainen pinnoite alumiiniprofiileille, jotka tulevat kohteisiin, joilta vaaditaan näyttävyyttä mutta kevyitä rakenteita. Puurakenteet ovat luonnollisesti raskaita; isoissa kohteissa alumiini voi olla järkevämpi vaihtoehto. Alumiinia käyttämällä myös palokuormaa voidaan pienentää huomattavasti. Decoral-menetelmällä profiilille pystytään tekemään halutun puun tai kiven näköinen pinta.

Decoral-pinnoitetun alumiiniprofiilin ominaisuudet ovat samat kuin pulverimaalatulla. Pinnoite kestää hyvin aikaa ja suojaa alumiiniprofiilia kulumiselta. Ulkokäytössä Decoral-pinnoitetta ei tarvitse huoltaa ja lika voidaan poistaa pinnoista pesemällä. Decoral-pinnoitettuja tuotteita voidaan myös kierrättää.

Kestävyyttä ja näyttävyyttä

Decoral-prosessissa kuvio ja kalvolla olevat pigmentit siirretään sisälle pulverimaalatun alumiiniprofiilin maalikerrokseen, joka ei lähde helposti pois. Pinnoite on erittäin kestävä ja sopii siksi hyvin vaativiin kohteisiin. Pinta kestää hyvin vettä, kosteutta ja uv-säteilyä, joten Decoral on oikea valinta kohteisiin, jossa vaaditaan näyttävyyttä mutta myös lujaa kestoa. Decoral-käsitellyt alumiiniprofiilit esikäsitellään samalla tavalla kuin muutkin pintakäsiteltävät profiilit: niille tehdään pesu, oxilan-käsittely sekä pohjamaalaus. Valitun Decoral-pinnoitteen väri vaikuttaa myös pohjamaalin väriin. Katso eri kalvovaihtoehtoja tästä. Malleja on tuhansia, joten näille sivuille olemme laittaneet vain muutaman esimerkin.

Haluatko tietää lisää decoral-pinnoitteesta? Voit kysyä lisää myyjiltämme koska tahansa.