Ohje Mäkelä Alu Oy:n toimipisteessä vieraileville liittyen koronavirukseen

Seurauksena viimeaikaisesta kehityksestä koronavirusepidemian osalta, Mäkelä Alu Oy pyrkii turvaamaan toimintansa häiriöttömän jatkumisen sekä työntekijöidensä ja asiakkaidensa turvallisuuden.

Osana koronavirukseen liittyvien riskien hallintaa Mäkelä Alu Oy:llä on käytössä 16.3. alkaen seuraava pakollinen ohje koskien toimipisteissä vierailua sekä matkustusta:

Työntekijöidemme turvallisuuden ja toimintamme turvaamiseksi rajoitamme vierailuja Mäkelä Alulla vain välttämättömiin vierailuihin. Pääsääntöisesti pyrimme hoitamaan tapaamiset sähköisesti.

Mäkelä Alu Oy:n toimipisteissä voivat vierailla vain henkilöt, jotka eivät ole 14 päivään vierailleet ulkomailla. Mikäli henkilö on oleskellut ulkomailla viimeisen 14 vuorokauden aikana, ei hänellä ole lupaa vierailuun. Vierailusta vastaava isäntä on velvoitettu varmistamaan kyseinen asia.

Myös Mäkelä Alun henkilöstön vierailu asiakkailla ja muilla yhteistyökumppaneilla on rajoitettu vain aivan välttämättömiin vierailuihin.

Tällä hetkellä (13.3.2020) THL ei enää määrittele erikseen epidemia-alueita. Riski COVID-19-virustartunnasta on voimassa koko Euroopassa ja muualla maailmassa. Tilanteen muuttumista voi seurata Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä Ulkoministeriön verkkosivuilta.

Toimituksiin/käytäntöihin liittyvissä kysymyksissä voitte olla yhteydessä olla yhteydessä Mäkelä Alu Oy:n omaan kaupalliseen yhteyshenkilöönne. Asiakastiedotteemme aiheeseen liittyen on luettavissa verkkosivuillamme ja löytyy täältä.

Päivitämme tälle sivulle tietoa muuttuvista olosuhteista tarpeen mukaan.